Lidt om mig selv

Jeg kom til Danmark for mere end 50 år siden. Jeg er lige så meget franskmand som dansker og har haft begge statsborgerskaber siden 2017. Jeg er pensioneret ingeniør med interesse for kultur, miljø og demokratiet og har været engageret i lokal politik i snart 10 år. Jeg har været formand for Birkerød Kunstforening i fem år omkring årtusindskiftet og er en af initiativtagerne til Mantziusgården kulturhus, som nu hedder Mantzius . 

Siden 2013 har jeg været med til at puste liv i min gamle by Birkerød ved at starte den bevægelse (Vi elsker vores by – Birkerød) som var baggrund for Birkerød Torvedage. Som lektiehjælper på Birkerød Biblioteket har jeg været tæt på de forhold, som indvandrere oplever i kommunen og vil gerne være med til at forbedre dem. 

Jeg har beskæftiget mig med grafik, allerede før jeg blev pensioneret. I starten var det hovedsagelig en hobby på Birkerød grafikværksted, men jeg begyndte at folde mig ud og har nu i en del år gået på Havarthigaardens grafikhold, i Holte,  om torsdagen. I 2019 fik jeg et kunstnerlegat på en måned i Paris på Bo Halbirks grafiske værksted. Det førte til en hel serie af tryk fra 2019.

Vil du vide mere om mine grafiske tryk eller ønsker at bestille et, kan du anvende kontaktformular her

One Reply to “Lidt om mig selv”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *